"BRINGASULI" - 2018. június 02.


"BRINGASULI" - 2018. június 02.  
Ferencszállás, Faluház és környéke


A Bringasuli rendezvényünk elsősorban az óvodásoknak és az iskolásoknak szóló program, amely célja a korosztály kerékpáros közlekedésbiztonsági ismereteinek bővítése volt.

Az óvodásoknak és az iskolásoknak szóló program során a korosztály kerékpáros közlekedésbiztonsági ismereteinek bővítését céloztuk meg játékos gyakorlati feladatokkal, kerékpásor ügyességi versennyel, elsősegély nyújtási ismeretek átadásával, valamint az elméleti ismereteket bővítő feladatlap és totó kitöltésének segítségével.

Az esemény során a nyári szünet veszélyeire is felhívtuk a gyermekek és a jelen lévő felnőttek figyelmét. Az eseményre meghívást kaptak a rendvédelmi szervek képviselői is, így lehetőségük volt a résztvevőknek a célba lövésre tűzoltó fecskendővel, játékos polgárvédelmi feladatok, közlekedési tesztek megoldására és a közlekedéssel kapcsolatos játékokon való részvételre is. Az eseményen került során a „Az egyenruhások munkája” címmel meghirdetett rajzpályázat díjátadójára is. Elmondhatjuk, hogy jó hangulatú, az egész család számára értékes és hasznos rendezvényt valósíthattunk meg a biztonságos közlekedés ismereteinek átadása érdekében.
Főoldal