„Karácsonyi koncertsorozat/Advent 3.” - 2019. december 15.


„Karácsonyi koncertsorozat/Advent 3.”

- 2019. december 15. 16.00 óra -

Ferencszállás, főtér, katolikus templom

 

 

A helyi közösség részéről igény merült fel még több igényes, hangszeres előadók által reprezentál kulturális, zenés rendezvényekre. Az Adventi rendezvénysorozatunk ezen cél érdekben valósul meg hozzájárulva a különböző kulturális tevékenységet folytató csoportok megismeréséhez és elismertségéhez. A programsorozat célja emellett egy felejthetetlen családi és közösségi élmény megvalósítása is az ünnep szellemében Ezáltal az adventi időszak meghatározó programjaként ezzel az összejövetellel még meghittebbé és szebbé kívánjuk varázsolni a karácsonyi készülődést.

Advent 3. vasárnapján a Makói Magán Zeneiskola tanulói templomunkban tartott koncertjükkel tették meghitté az ünnepet. Krátky Richárd Tanár úr vezetésével kürtön játszott: Farkas Brigitta, Farkas Otília és Kozma Szilárd. Fuvolázott: Ádók Eliza, Matuszka Eszter és Ramotai Elvira. Köszönjük csodálatos előadásukat!

Az öröm gyertyáját a tavalyi advent első vasárnapjától máig született gyermekek szülei képviseletében Taró Vivien, Fári Viktória, Domokosné Hegedűs Szabina és Domokos Dániel gyújtották meg.

 
Főoldal